Leestijd: 3 minuten

Iedere maand laat ik je zien wat mijn favorieten van de maand ervoor waren. Dat kan gaan om huidverzorging of cosmetica, gadgets, eten, tassen, kortom: anything.

Dit waren mijn favorieten van de maand augustus.

Tas van DKNY

Deze tas kocht ik toen we op vakantie waren in Goteborg. Je zult het niet geloven maar ik had in mijn hele tassenstash slechts 1 zwart tasje dat ik crossbody kan dragen dus toen ik hier letterlijk tegenaan liep, was ik snel verliefd. Zo gaat dat bij mij ­čśë

Ik zal je niet weer vermoeien met een ellenlange tassenreview maar hij is dus praktisch, er kan nog vrij veel in en hij is van leer. Sinds ik hem kocht, heb ik hem zo vaak gedragen dat ie zeker een plaatsje in de favorieten van de maand verdient.

Ik zocht indertijd in Zweden al of deze tas ook ergens in Nederland of online te koop is maar ik heb het nog altijd niet gevonden. Misschien gewoon een overjarig model of zo?

Uncover Foundation

Al eerder schreef ik over de Uncover gezichtsverzorgingslijn. Toen zei ik nog dat ik niet zo dol was op de foundation. Laatst pakte ik hem er nog eens bij (iedereen verdient een tweede kans nietwaar) en toen was ik zowaar ineens enthousiast. Misschien komt het omdat in de zomer mijn huid minder droog is maar ineens vond ik het effect wel mooi.

Hij is naturel en er zitten geen parfums en parabenen in. Ideaal voor gevoelige huidjes dus.

Zonnatura groentespread spicy tomaat

Sinds ik wat beter op mijn eetpatroon let (waarover later meer), ben ik ook ander broodbeleg gaan kiezen. Niet meer iedere dag filet americain of eiersalade dus.

Ik ontdekte toen deze groentespread van Zonnatura. Hij is inderdaad lekker spicy, bevat niet veel calorie├źn en behalve op de boterham is hij ook echt lekker op een toastje of zelfs door een pastasalade.

Een aanrader dus!

Passion Planner

Over de Passion Planner zal ik binnenkort wel eens een apart artikel schrijven. Ik heb hem nu een paar weken en ben er nog een beetje mijn weg in aan het zoeken maar super is hij zeker!

Een Passion Planner is een agenda, planner, todo-lijst, projectboek, bucket list, dagboek etc. in een. Hij helpt je om Grote Doelen voor bijvoorbeeld 3 jaar of 1 jaar om te vormen naar behapbare to-do’s. Ik gebruik hem vooral om beter te plannen en om productiever te zijn. Een digitale agenda is voor mij prima om sec afspraken in te plannen maar ik heb graag papier voor me om alle random dingetjes in kwijt te kunnen. Denk aan: menuplanning voor de hele week, aantal stappen dat ik gezet heb op een dag, leuke uitspraken van Kiki die ze deed, hoogtepunten van de week, focus op dingen die gedaan moeten worden, prio-lijstjes etc.

Maar goed, ik zei het al: ik wijd er binnenkort wel eens een compleet artikel aan. Stay tuned dus!

Greenspeed dweil

Een schoonmaakartikel opnemen in de favorieten van de maand? Zo zo. Dan moet het wel een fijn ding zijn. Ja, dat is het zeker. Ik heb dit ding nu een jaar in huis en ik ben er gek op.

Voorheen had ik om te dweilen zo’n grote emmer met zo’n soort centrifuge erin. Daarin stopte je dan je dweilstok, slingerde je het overtollige water eruit en kon je dweilen. Dat werkte natuurlijk wel maar het is best omslachtig. Zo’n apparaat pak je er niet even snel bij.

Deze Greenspeed dweil wel. Je vult de steel met water en als je iets wilt dweilen, druk je de steel in waardoor er water op de vloer gesprenkeld wordt. Een kind kan de was doen.Je hoeft geen emmers te vullen en je hebt zelfs geen reinigingsmiddel nodig. Toch maakt ie perfect schoon door de speciale mop.

Ik doe er de hele woonkamer regelmatig mee maar hij is ook handig als je slechts plaatselijk ergens een vieze vloer hebt.

Hij is niet goedkoop maar ik vind ‘m z’n geld dubbel en dwars waard.

 

 

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.