Leestijd: 2 minuten

Laatst heb ik je al eens uitgebreid laten zien wat ik in mijn Louis Vuitton Neverfull allemaal meesleep. Fijn hoor zo’n hutkoffer waar je hele hebben en houden in past. Maar wat neem ik mee als ik echt wil downsizen? Kortom, wat zijn de essentials die altijd in mijn tas zitten? Dat lees je in dit artikel.

De tas – Louis Vuitton Pochette Accessoires

Mijn tasje dat eigenlijk altijd wel met me meegaat is de Louis Vuitton Pochette Accessoires. Ik heb hem nu al een aantal jaar en hij is echt ideaal. Jammer genoeg is er al eens een reparatie nodig geweest maar ik ben er a) zuinig op en b) gebruik ik hem dus behoorlijk intensief.

Het voordeel van dit tasje is dat hij zo veelzijdig is. Met de bijgeleverde korte band draag je hem als clutch of kort over de schouder. En met de langere schouderband die ik er eens bijgekocht heb draag je hem crossbody en heb je dus lekker de handen vrij.

Voor de liefhebbers: de Pochette Accessoires kost EUR 380 en de extra schouderband EUR 170.

Ook geschikt als bag-in bag

Omdat in de Pochette Accessoires alleen mijn essentials zitten is het ook heel makkelijk om het complete tasje over te zetten in een grotere tas. Dan is het dus een soort bag-in-bag geworden. Hoef ik alleen een klein boodschapje of ga ik een avondje uit, dan gris ik alleen weer de Pochette Accessoires uit mijn grotere tas.

Wat neem ik dan elke dag mee?

Ik heb mijn tasje eens leeggehaald en dit kwam er uit:

 • Pasjeshouder (ook van Louis Vuitton, deze dus)
 • Sleuteletui 
 • Pakje zakdoekjes
 • Telefoon
 • En mijn Mini Pochette Accessoires met daarin:
  – een spiegeltje
  – een nagelvijl van Herome
  – een lippenbalsem (lippenbalsem van de dag is: Perricone MD No Lipstick Lipstick)
  – een lippenstift (lippenstift van de dag is: MAC in kleur Faux)
  – twee parfumtesters (Gabrielle van Chanel en Peonia Nobile van Acqua di Parma die GOD-DE-LIJK ruikt)
  – een haarelastiekje van Kiki (tsja van JW of mij kan het niet zijn ;-))
  – een doosje kauwgum

En dat is alles. Valt best mee toch?

Wat is jouw manier van downsizen? Of misschien sleep jij wel altijd alles mee of prop je alleen je portemonnee in je jaszak?

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.