Leestijd: < 1 minuut

Ja hoor! Het moest er natuurlijk een keertje van komen. Mensen die mij kennen weten dat het een van mijn guilty pleasures is om ‘what’s-in-my-bag-video’s’ op YouTube te kijken. Tel daar mijn eigen voorliefde voor tassen (en vooral voor die van Louis Vuitton) bij op en het was dus slechts een kwestie van tijd voordat ik zelf een keer zo’n video zou publiceren. Ik koos ervoor om je de inhoud van mijn Louis Vuitton Neverfull MM te laten zien.

Ik geef toe: het klinkt nog wat onwennig en zo ziet het er ook uit ­čśë maar het filmen op zich bevalt me wel. Laat dus vooral weten waarover je misschien ook nog eens een review of een WIMB wilt zien.

Wat zit er in mijn tas – Louis Vuitton Neverfull MM

Kijk hier rechtstreeks op YouTube als je de video niet kunt zien.

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.