Leestijd: 2 minuten

Zoek je nog leuke cadeautips voor Kerstmis? Zoek dan niet langer en volg gewoon een van mijn suggesties op 😉 Ik heb in Wunderlist namelijk altijd een standaardverlanglijstje. Voor als ik jarig ben of mezelf iets gun bij het bereiken van een bepaald doel. Vandaag deel ik dit verlanglijstje met cadeautips met jou.

1. Chanel tasspiegel EUR 25

Altijd handig om in je tas te hebben. Met een ‘normale’ en een vergrotende spiegel.

2. Een luxe lippenbalsem van Babor EUR 9

Deze oogt niet alleen luxe maar heeft geen irriterende ingrediënten. En dat is altijd prettig.

3. Repair creme van Uncover Skincare EUR 35

Mijn review over de huidverzorging van Uncover Skincare al eens gelezen? Dit wondermiddeltje schijnt ook heel fijn te zijn voor verschillende toepassingen.

4. Een boodschappentas met leuke print EUR 10

Sinds je je eigen tasje mee moet nemen als je boodschappen gaat doen, kun je maar beter zorgen dat er een leuk exemplaar in je handtas zit of aan je kapstok hangt. Die raak je dan vast niet snel kwijt. Deze zijn er in verschillende leuke motieven.

5. Nuxe Huile Prodigieuse EUR 28

Je zag de Nuxe Reve de Miel douchegel al in mijn artikel over mijn doucheritueel langskomen. Van dit merk zou ik nog eens best iets willen proberen. Zoals deze verzorgende lichaamsolie bijvoorbeeld.

6. Thee van Teastreet EUR 27,50

Een lekker kopje thee gaat er bij mij altijd wel in. Naar deze van Teastreet ben ik wel nieuwsgierig. En zo’n leuke giftstet maakt het extra aantrekkelijk om meerdere smaken uit te proberen.

7. Sfeerlicht Ittala Kastehelmi EUR 15

Nou vind ik Ittala sowieso een heel mooi (maar vrij prijzig) merk. Deze sfeerlichten die je in veel verschillende kleuren kunt krijgen, zijn wel heel leuk om je collectie te starten.

8. Een lekker warme col van Granny’s Finest EUR 40

Dit is zo’n leuk merk met handgebreide accessoires. Ze hebben er bijvoorbeeld prachtige wollen omslagdoeken maar alleen zo’n col ziet er ook al heel uitnodigend uit voor de komende winter.

9. Kaasmessenset van Laguiole EUR 40

Ik kan een goede kaasplank zeer waarderen. Deze set kaasmessen van Laguiole is nu in de aanbieding bij de Bijenkorf. Wat houdt je nog tegen?

10. Libbey Hobstar glazen EUR 10

In een hotel werd ik eens verliefd op glazen van dit merk. Ze zijn er natuurlijk ook gewoon in doorzichtig glas maar deze zwarte variant vind ik persoonlijk wel erg sjiek.

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.