Leestijd: 3 minuten

Hmm, December. Wie mij al wat langer volgt weet hoe ik daar van hou. Niet dus. Maar goed, het is natuurlijk wel de maand van Sinterklaas, mijn verjaardag en Kerst. En dus de maand waarin je een verlanglijstje paraat moet hebben. Nou hou ik gedurende het jaar altijd wel een verlanglijst bij in Wunderlist. Tijd om hem er eens bij te pakken.

Dekbedovertrek van Snurk

Meestal liggen wij gewoon onder een dekbedovertrek van IKEA of de HEMA. Die zijn goed en goedkoop. Maar deze van Snurk vind ik toch echt al langere tijd heel mooi. Zo grappig, dat effect alsof het gebreid is.

Snurk Twirre

Origins reinigingsolie

Over deze olie heb ik al veel goede verhalen gehoord. Nou is er best wel wat voor nodig om mij te laten switchen omdat ik immers een favoriet merk heb, maar een keer deze reinigingsolie van Origins uitproberen zou ik best willen.

Boek Instaproof

Fotograferen voor mijn blog is nog altijd niet mijn sterkste punt. Ondanks de superworkshop die ik eens volgde bij Anki van Zilverblauw. Daarom zou ik dit boek Instaproof wel willen hebben om nog meer tips en trucs te krijgen.

Gezichtspalette van Charlotte Tilbury

Mooie palettes met bronzer, blush en highlighter kun je nooit genoeg hebben toch? Deze van Charlotte Tilbury ziet er wel heel fijn uit. Luxe en precies mijn kleuren.

Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer

Zo, dat is een mond vol. Concealer en foundation zijn voor mij van die producten waarbij ik altijd op zoek blijf naar een nog betere. Een soort heilige graag dus. Deze concealer van Urban Decay kreeg ik laatst als sample en daar was ik wel erg enthousiast over.

Vaas van Foekje Fleur

Ai, hier schiet ik in een acuut geval van keuzestress. Want niet alleen hebben alle vazen van Foekje Fleur een superleuke vorm maar ze zijn er ook in veel verschillende (zoete!) kleuren. Iene miene mutte dan maar?

Heb jij ook een verlanglijstje? Of misschien heb je zelfs wel een van deze producten en wil je mij vertellen hoe het bevalt? Ik hoor het graag!

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.