Leestijd: 3 minuten

Ik voeg weer even twee weken samen. Wil je zien wat wij de afgelopen weken beleefden? Scroll dan even door naar beneden.

Week 48 en 49 -2018

Ik schreef twee weken geleden een artikel over de Bose Noise Masking Sleepbuds. Zijn zij voor mij dan eindelijk de remedie tegen nachtelijk gesnurk?

Kunstzinniger dan dit wordt het vooralsnog niet hoor. Pfft.

JW en ik gingen weer eens op date. We waren naar Restaurant De Weeghbrug in Wamel. Of all places. We hadden een tip gekregen dat ze daar een goed Bib Gourmand menu serveerden en dat bleek inderdaad het geval.

Sinterklaas vieren bij de bibliotheek. De kinderen werden voorgelezen, ze mochten een schoen knutselen en ook nog eens zelf pepernoten bakken. Alles was goed geregeld en Kiki vond het hartstikke leuk.

Een avondje spoken en niet willen slapen. Wonder boven wonder was het nachtelijk spoken van de afgelopen weken na Sinterklaas snel weer over ­čśë

Vorige week zondag gingen we lekker even uitwaaien aan zee in Scheveningen. Kiki is gek op de zee. Aankomend weekend gaan we zelfs een heel weekend naar zee voor mijn verjaardag.

Ik voel me de hele week niet goed. Grieperig maar vooral veel keelpijn. Om zo snel mogelijk weer op te knappen maak ik soep. Veel soep.

Je zou denken dat ze bij HelloFresh een hekel aan me hebben vanwege dat ‘Heks’ op het etiket. Gelukkig weet ik beter. Er zat een potje heksenkaas bij de bestelling dus daar was het de aanduiding van.

Op woensdag vierde Kiki Sinterklaas op school. Het was heel leuk geweest en ze hadden er echt een leuk verhaal omheen gebouwd compleet met een babypiet die natuurlijk op school een eigen babykamer moest krijgen. Ik heb er wel foto’s van maar die deel ik niet omdat daar ook andere kinderen herkenbaar opstaan. Heb je trouwens mijn artikel gelezen over wat je wel of niet online deelt van je kind?

JW kwam even een auto laten zien waarin hij een proefrit had gemaakt. Hij wil graag elektrisch gaan rijden en deze Hyundai Kona beviel zo goed dat hij hem uiteindelijk ook besteld heeft. Ik ruil binnenkort mijn eigen auto ook in voor een wat robuuster exemplaar. Zeker na ons ongeluk van afgelopen zomer voel ik me niet meer zo veilig in de Fiat Panda en bovendien is een elektrische auto weer niet zo handig voor vakanties dus dat kunnen we dan met mijn toekomstige auto doen.

Cadeautjes inpakken. Wij vieren Sinterklaas pas de zaterdag na Sinterklaas. Achteraf misschien niet zo handig gepland maar dat mocht de pret niet drukken.

Zowel Kiki als alle andere familieleden zijn goed verwend door de Sint. Het was een gezellige middag.

Sinds kort krijg ik weer bloemen van Bloomon. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor een bezorgschema van eens per 2 weken aangezien de boeketten bijna twee weken staan. Deze bloem heeft het samen met een paar andere zelfs 2,5 week volgehouden.

We beginnen weer aan de kerstversiering. Kiki heeft een eigen hoekje voor haar mini-boompje en haar verzameling kersthuisjes. Zelf hebben we dit jaar ook maar een bescheiden boompje. We krijgen dit jaar aardig wat familie + kleine kinderen over de vloer dus ik wilde het niet te vol bouwen. En als je dan geen grote boom hebt, hang je er toch gewoon nog een paar aan de muur ­čśë

Bedankt weer voor het lezen!

Hoe was jouw week?

X Kristel

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.