Leestijd: < 1 minuut

Het afgelopen seizoen kon je geen modeblad inkijken of geen Instagram-feed openen of je werd doodgegooid met de Saddlebag van Dior. Maar – en natuurlijk ben ik niet geheel onpartijdig – de nieuwste Louis Vuitton Multi Pochette zou dit najaar wel eens de hit kunnen zijn.

https://www.instagram.com/p/B2M_G-oA_P8/

Louis Vuitton Multi Pochette

Ik zag hem al bij een aantal bloggers en Instagrammers voorbijkomen. Hij is pas vanaf eind september te koop (mark my words: hij zal wel niet daadwerkelijk direct te koop zijn want voor dit soort items ontstaat meestal meteen een wachtlijst).

Als je goed naar de foto’s kijkt dan zie je dat de tas uit meerdere onderdelen bestaat die blijkbaar ook los te koppelen zijn. Zo lijkt de basis gevormd te worden door een Pochette Accessoires waarop of waaraan een Mini Pochette bevestigd kan worden. Aan de stoere, brede schouderband clip je tenslotte nog een Round Coin Purse.

Voor zover ik het nu in kan schatten wordt het dus een multifunctionele tas. Ga je alleen een avondje uit of gewoon overdag naar je werk? Dan pas je je tas dus makkelijk aan aan de gelegenheid.

Wat ik ook wel een mooi detail vind zijn de kleine leren tabs aan de buitenkant van de beide pochettes. En op die schouderband ben ik echt zwaar verliefd. Dat maakt hem meteen stoer. Het schijnt dat die schouderband in een soort kaki-variant en in het roze beschikbaar komt.

Ik ben fan. Maar dat verwachtte je zeker al 😉 Hou de site van Louis Vuitton dus goed in de gaten.

Denk jij dat het een hit gaat worden?

View this post on Instagram

#MULTIPOCHETTE

A post shared by Luxuriouslychic | BrandsAddict (@luxuriouslychic) on

https://www.instagram.com/p/B2A3viXhadv/
Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.