Leestijd: < 1 minuut

Joepie! Sinds kort kun je Louis Vuitton online kopen in Nederland.

Zoals ik eerder al eens schreef kom ik regelmatig op de Duitse site van Louis Vuitton. Om producten op te zoeken of prijzen te checken bijvoorbeeld. Vandaag kwam ik er weer eens en toen zag ik onderstaand regeltje tekst bovenaan de pagina verschijnen.

For delivery in Netherlands click here

Louis Vuitton online kopenEn toen wist ik het: mijn faillissement is aanstaande.

Hoe vaak heb ik niet gedacht: ‘Wat zou het toch fijn zijn als je bij Louis Vuitton ook online zou kunnen shoppen.’ En hallelujah, mijn gebeden zijn verhoord.

Zonder gekheid, ik zal heus niet meteen helemaal losgaan maar makkelijk is het wel. Voor mij is het toch steeds een aardige trip helemaal naar Amsterdam. En hoewel de beleving van iets kopen in de LV-store natuurlijk ook geweldig is, is het vooral fijn bij items waarvan ik al zeker weet dat ik ze nog eens aan de collectie toe ga voegen.

Overigens is nog lang niet alles online te koop maar het begin is er. En dat is veelbelovend!

Zou jij er online iets kopen of telt voor jou de beleving van kopen in de winkel zwaarder? Let me know!

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.