Leestijd: 3 minuten

Ik vond maart maar een rare maand. Eerst was het heel mooi weer, toen hebben we weer heel lang regen gehad. En hallo, er zijn dus al weer 3 maanden om. Een heel kwartaal.

Favoriete (Netflix) serie

Nadat we vorige maand het laatste seizoen van The Bridge hadden gekeken vielen we een beetje in een zwart gat. Ik schreef vorige maand al dat we in de serie You waren begonnen maar dat vond ik niet echt een succes.

Op de ‘gewone’ tv keken we natuurlijk wel naar de ontknoping van Wie is de Mol. Ik heb dit seizoen lang getwijfeld maar de laatste paar afleveringen zat ik toch goed op Merel.

Favoriete boek

Ook in maart las ik weer ongeveer iedere week een boek. Deze keer kies ik geen roman als boek van de maand maar het boek GRIP van Rick Pastoor waar ik eerder een uitgebreide review over schreef. Afgelopen week verscheen overigens nog een artikel waarin ik alle boeken van de afgelopen tijd review.

Favoriete uitstapje

Grappig. Er zijn maanden dat we hele weekenden volgepland hebben maar maart was een hele rustige maand. We hebben nauwelijks echte uitstapjes gedaan. Wel hadden we een weekend lang een nichtje te logeren en eind maart was JW een weekend vissen waardoor ik voor Kiki en mij een meidenweekend ingepland had. Gezellig! Samen naar zwemles, schminken, shoppen en uit eten.

En afgelopen week ben ik met JW een avondje naar het theater geweest. Naar de Edwin Evers band. Dat was ook een hele leuke avond.

Favoriete beautyproduct

Ook deze maand gebruikte ik de getinte dagcreme uit de Nivea Cellular reeks veel. Maar ik gebruikte ook een andere cc-cream regelmatig en dat is de IT Cosmetics Your Skin But Better cc-cream. Je zag deze ook al eens voorbijkomen in mijn artikel over mijn favoriete cc-creams maar voor wie wil zal ik er binnenkort wel een uitgebreidere review over schrijven.

it cosmetics cc cream

Favoriete tas

De tassenidentiteiscrisis is nog niet helemaal ten einde maar dat is ie bij mij misschien wel nooit ­čśë

Deze maand publiceerde ik een artikel over mijn favoriete niet-Louis Vuitton tassen. De tas die ik deze maand het meest gebruikte is de Fjallraven Tote bag.

Favoriete foto

Deze keer geen foto van Kiki maar van 3 vrienden uit mijn eigen jeugd. Bij het opruimen van de garage kwam ik een krat tegen met allemaal jeugdherinneringen van mij. Daarin zaten o.a. ook mijn knuffels Kobus en Zoef de Haas en mijn spaarpot die ik ruim 40 jaar geleden Kareltje gedoopt hebt. Mooi die dierbare herinneringen. Kiki vond ze alleen wel stinken toen ik ze haar liet zien \O/.

Favoriete eten

Deze maand aten we een hele week vegetarisch. Dat had ik zo gepland me niet realiserend dat het een week later de Nationale Week zonder Vlees zou zijn. Dat beviel trouwens prima hoor. Dit gerecht met couscous, peer en blauwe kaas van HelloFresh vond ik het lekkerste.

Hoe was jouw maand?

Uitgelichte foto door Bich Tran via Pexels

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.