Leestijd: 2 minuten

Hallo zeg, het voelt alsof de vuurwerkresten pas gisteren opgeruimd zijn maar het is al weer oktober. De blaadjes vallen van de bomen en de pepernoten liggen al in de winkels. Ieder jaar lijkt de tijd toch wat sneller te gaan.

Hoe was september voor mij en voor Krispiratie? Wat waren de hoogte- en dieptepunten, waar heb ik me over verwonderd, wat las en keek ik et cetera.

Krispiratie

Ik merkte de afgelopen maand dat Krispiratie steeds beter bezocht wordt. Ik ben natuurlijk in de zomermaanden begonnen terwijl veel mensen op vakantie waren, maar merk nu al een flinke stijgende lijn in de bezoekersaantallen. Bedankt lieve lezers! De afgelopen maand werd het artikel over mijn ervaring met de Uncover skincare het best gelezen. Op de tweede plaats eindigde het artikel waarin ik mijn 10 eerste Louis Vuitton-items liet zien en het persoonlijke verhaal ‘Wanneer komt nummer 2?’ eindigde op de 3e plaats.

Hoogtepunten

Het was een maand vol leuke uitstapjes. Uit eten met JW, een familiedag in de dierentuin, Appelpop in Tiel, wandelen met een goede vriendin en last but not least onze vakantie naar Hof van Saksen waar ik nog een apart blog over schrijf. Op de valreep van de maand kochten we na aardig wat zoekwerk nog een vouwwagen.

Een ander hoogtepunt is dat mijn gezondere levensstijl vruchten begint af te werpen. Sinds eind juli ben ik 5 kilo afgevallen én voel ik me veel fitter.

Dieptepunten

Ik weet het: ik ben een gelukkig mens en een zondagskind en zo. Of gewoon een optimist want ik kan eigenlijk geen echte dieptepunten bedenken. Of het moet die nare muis zijn die ons de afgelopen maand geterroriseerd heeft 😉

Wat keek en las ik

Ik keek eigenlijk niet zo veel. De afgelopen tijd heb ik überhaupt niet zo veel tv gekeken. Wel zijn we begonnen in seizoen 3 van Narcos. En ook Heel Holland Bakt op de zondagavond is weer begonnen.

Ik las wel een geweldig boek waar ik in een eerder artikel al over schreef. Het achtste leven (voor Brilka) is echt een meesterlijk epos. Toen ik het uit had, kreeg ik zelfs een soort heimweegevoel.

Favoriete foto’s van de maand

Wat hield me verder nog bezig (en wordt vervolgd in oktober of later)

We hebben de afgelopen maand ook weer veel nagedacht over de schoolkeuze voor Kiki. Ik ben vast zo’n zeikmoeder die niets goed genoeg vindt voor haar kind, maar ik vind dit dus echt een moeilijke beslissing. Misschien wel de moeilijkste Kiki-beslissing tot nu toe. Er speelt ook zo veel mee: soort onderwijs, afstand, gevoel bij de school, inspectierapporten, uitstroomcijfers enzovoort. Maar we zijn nu dicht bij een definitieve beslissing en dat voelt wel goed.

Verder heeft JW een leuk project bedacht: leukvoordekerst.nl. Een heel kleinschalige webshop waarin we wat leuke kerstdecoratieartikelen gaan verkopen. Als je dit leest is de website net online en kun je je orders dus plaatsen!

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.