Leestijd: 2 minuten

Ja, je dacht toch zeker niet dat mijn collectie al compleet was he? Als je eenmaal aan een verzameling als deze begint, is het nog verslavend ook. Wil je zien wat er nog op mijn Louis Vuitton-verlanglijst staat? Dit is mijn wishlist van begin 2018.

Tassen

Qua tassen staan er twee heel hoog op mijn verlanglijstje. En ja, natuurlijk zijn er zeker nog meer waar ik echt geen nee tegen zou zeggen maar deze twee daar droom ik zelfs van.

De Pochette Metis in Monogram Canvas

In de reguliere winkel kun je het nog steeds wel vergeten met deze tas. Laatst informeerde ik nog eens of je al weer toegelaten kon worden tot de wachtlijst (let wel; dan sta je alleen nog maar op de wachtlijst he). Maar nee, ‘we verwachten in de loop van 2018 meer aanbod.’

De beste kans op een tas als deze heb je nog steeds via een site als Designer Vintage bijvoorbeeld. Daar worden ze wel regelmatig aangeboden. Wat houdt me dan nog tegen? Tja, toch dat prijskaartje weer.

De Palm Springs Backpack PM in Monogram Canvas

Laatst schreef ik al eens waarom ik toch voor een andere rugtas ging dan voor deze. Nu die andere al snel gebreken vertoonde heb ik bijna spijt dat ik niet toch voor deze ben gegaan. Bijna dan he?

Small Leather Goods

In de categorie SLG’s of in normaal Nederlands gewoon de kleinlederwaren, wil ik nog steeds graag dit portemonneetje. Het is een simpel dingetje bedoeld voor muntgeld al zou je er bijvoorbeeld ook de oortjes van je telefoon in kunnen stoppen. Ik zou hem voor muntgeld gebruiken omdat ik het vervelend vind om muntgeld in een gewone portemonnee mee te nemen.

Sieraden en accessoires

Bandeau

Dit sjaaltje (bandeau) vind ik erg mooi. Je kunt hem natuurlijk gewoon om je nek dragen. Dat is immers de meest logische gebruiksvariant van een sjaal ­čśë Maar je kunt hem ook om de hengsels van je tas binden om daarmee je tas een beetje te pimpen.

Oorbellen

Deze oorbellen vind ik al heel lang mooi. Ik draag niet zo vaak oorbellen meer maar als ik ze draag moeten ze goudkleurig en een tikje bescheiden zijn. Qua formaat dan. Bij kort haar vind ik grote oorbellen nou eenmaal niet zo mooi staan. Deze voldoen prima aan de definitie. Wel een tikkeltje jammer dat het niet eens echt goud is.

Edit: deze oorbellen heb ik in maart 2018 gekocht.

Ketting

Tja, en als je die oorbellen dan eenmaal in hebt, dan wil je natuurlijk ook een matching ketting hebben. Deze staat daarom ook op mijn verlanglijst.

 

 

 

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.