Leestijd: 2 minuten

Joehoe, vandaag bestaat Krispiratie precies 1 jaar. En wat begon als een klein hobbyproject begint inmiddels een beetje uit de hand te lopen.

Waarom ook alweer Krispiratie?

Ik begon Krispiratie omdat ik a) van schrijven hou (duh!) en b) omdat ik het altijd leuk vind om inspirerende tips en trucs te lezen en te delen. Ik maakte er altijd al een kunst van om bijvoorbeeld leuke restaurantjes op te snorren of om mooie beautyproducten te ontdekken en om leuke reisjes samen te stellen.

In mijn directe omgeving hoorde ik dan ook vaak de vraag: ‘Waar heb je dat leuke …. (vul maar in) nu weer vandaan?’

Die leuke adresjes, producten en tips deel ik dus graag met anderen. Net als mijn (soms ongezouten) mening over bijvoorbeeld opvoeden of andere zaken.

Verwachting en praktijk

Ik begon Krispiratie dus vooral voor mezelf en voor mijn directe omgeving. Ik had dan ook verwacht dat ik hooguit enkele tientallen bezoekers per maand zou krijgen. Dat bleken er echter meteen al honderden te zijn en inmiddels heb ik 10 x zo veel bezoekers als in mijn eerste maand.

Wow! Wie zijn al die mensen? Nou ja, jij als lezer bent er natuurlijk een van. Bedankt daarvoor!

Maar zoiets schept natuurlijk ook verplichtingen. Ik wil mijn lezers immers wel blijvend boeien en binden. En dat betekent dat zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de content omhoog moesten.

Afgelopen januari ben ik al van 2 naar 4 artikelen in de week gegaan. En stiekem hoop ik erop dat als Kiki eind augustus naar school gaat, ik de hoeveelheid artikelen nog wat op kan schroeven.

Top 5 van meestgelezen artikelen:

  1. Uncover Skincare – mijn ervaring, 4.126 x gelezen
  2. Je zieke kind naar de opvang brengen?, 2.263 x gelezen
  3. Een peuter met een driftbui – Hoe drijf je een ouder tot waanzin?, 1.815 x gelezen
  4. Mijn eerste 10 Louis Vuitton items, 1.681 x gelezen
  5. Wat te doen met een peuter als het regent?, 1.258 x gelezen

Overigens is dit artikel het 156e artikel.

Jij vraagt, ik draai!

Nu ik niet meer alleen voor mezelf – what was I thinking? – aan het schrijven ben, heb ik af en toe wel wat input van jou als lezer nodig. Waar zou je graag meer over willen lezen? Of welk soort artikelen kan ik beter helemaal skippen volgens jou.

Laat je het me weten? Dan hoop ik je ook komend jaar weer een jaar vol Krispiratie te bieden.

X Kristel

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.