Leestijd: 3 minuten

Het eerste half jaar van Krispiratie is boven verwachting verlopen. Niet alleen heb ik nog meer plezier in het bloggen dan ik van tevoren al dacht, maar de site wordt ook beter bezocht dan ik gehoopt had. Dank dus aan alle trouwe lezers van 2017.

Ik maak me op voor het eerste volle jaar van Krispiratie en ga zoals beloofd van 2 naar 4 artikelen per week per januari. Spannend!

Dit is de top-5 van meest gelezen artikelen het afgelopen halfjaar. Klik op de titel van het artikel om naar het artikel zelf te gaan.

1. Uncover Skincare – mijn ervaring

Uncover skincareBlijkbaar zijn veel mensen dit jaar op zoek geweest naar reviews van Uncover Skincare. Ik hoop dat ik ze heb kunnen helpen. En ik hoop voor Dr. Jetske Ultee en haar collega’s dat mijn positieve ervaring ook weer voor nieuwe klanten heeft gezorgd.

 

 

2. Tips voor een kerstdiner zonder stress. Met suggestie voor een compleet 5-gangendiner

kerstdinerBlijkbaar worstelen toch nog vrij veel mensen met stress rondom de feestdagen. Voldoende om er mijn tips op na te slaan in ieder geval. Of zou het succes gezeten hebben in het feit dat ik ze een kant-en-klare menusuggestie heb gedaan?

 

 

3. Mijn eerste 10 Louis Vuitton-items

Snap ik. Althans, toen ik mijn LV-collectie startte, vond ik het ook interessant om te lezen hoe andere mensen met hun collectie begonnen waren. Wat koop je als eerste en waarom. Welke items horen gewoon in je collectie?

 

 

4. Estee Lauder: getinte dagcreme, cc-cream en 2 soorten foundation

estee lauderHoewel ik mezelf toch niet echt als beautyblogger zou bestempelen, staan er wel 2 artikelen over huidverzorging en make-up in de top-5. Hmm, betekent dat ook dat jij daar volgend jaar meer over zou willen lezen. In dit artikel beschreef ik vrij uitgebreid de verschillen tussen een aantal cremes en foundations van één van mijn favoriete beautymerken.

 

5. Onze vakantie naar Zweden

In de categorie ‘Reizen’ deed het artikel waarin ik verslag deed van onze rondreis door Zweden het het beste. Dat familie en vrienden onze belevenissen willen lezen, snap ik, maar blijkbaar geldt dat voor nog heel veel meer mensen. Ach, dat kan ik ook over de bezoekerscijfers van de site als geheel zeggen.

 

Nogmaals: bedankt voor het bezoeken van Krispiratie in 2017 en graag tot volgend jaar.

Fijne jaarwisseling!

X Kristel

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.