Leestijd: 4 minuten

April was een drukke maar leuke maand. Ik moest er dan ook echt even voor gaan zitten om alle favorieten op een rijtje te zetten. Hier komen ze.

Favoriete Netflix-serie

Daar is ie weer: Peaky Blinders! In mijn vorige overzicht met favorieten schreef ik dat we de serie net ontdekt hadden en juist in seizoen 2 waren aanbeland. Inmiddels zijn we bij seizoen 4. Ik moet toegeven dat er in seizoen 3 wel even een dipje zat maar aan het einde van seizoen 3 werd het weer spannender. En drama’s zijn er genoeg in de familie Shelby.

Overigens volgen we ook nog steeds trouw Designated Survivor. Alleen zo balen dat daar maar 1 x per week een nieuwe aflevering van online komt.

En nu lijkt het net of ik niet kan kiezen maar op de ‘gewone’ tv, volg ik ook de Nederlandse serie Zuidas. Ook een aanrader dus.

Favoriete boek

De afgelopen maand heb ik weer eens ouderwets papieren boeken geleend bij de bibliotheek. Een van de boeken die ik las was De Chemicus van Stephenie Meyer. Spannend!

Bijna niemand weet dat ze ooit voor de Amerikaanse regering werkte. Ze was de onbetwiste expert op haar vakgebied en vormde zelf een van de grootste geheimen van een dienst die zelf zo geheim is dat hij niet eens een naam heeft.

Tot de dienst ineens besloot dat ze een te groot risico vormde en jacht op haar begon te maken. Tegenwoordig blijft ze zelden lang op dezelfde plek en wisselt ze zo vaak mogelijk van naam. De enige persoon die ze durfde te vertrouwen is vermoord. En nog altijd beschikt ze over informatie die zo gevoelig is dat de dienst haar zo snel mogelijk wil liquideren.

Als de dienst haar een uitweg biedt, beseft ze dat het haar enige kans op een normaal leven is. De nieuwe klus die ze moet aannemen in ruil voor haar leven betekent echter dat ze nog meer gevoelige informatie moet inwinnen – informatie die haar alsnog in levensgevaar zou kunnen brengen.

Ze besluit de klus aan te nemen en maakt zich klaar voor de gevaarlijkste missie ooit, die er niet gemakkelijker op wordt als ze valt voor een man die haar kansen alleen maar kan verkleinen. Ze zal al haar unieke vaardigheden moeten inzetten om in leven te blijven…

Favoriete uitstapje

Ai, we hadden nogal wat leuke uitstapjes afgelopen maand. Zo ging ik met JW lekker eten bij Vesters in Nijmegen, lunchten JW, Kiki en ik bij Villa Augustus, was ik met Kiki naar Avonturenboerderij Molenwaard, ging ik met mijn zus, nichtje en Kiki naar BillyBird Hemelrijk en zo waren er nog wel meer leuke uitjes.

Maar het allerleukste uitstapje was toch wel ons champagneweekend naar Reims en Epernay. Ik schreef daar al een apart artikel over.

Favoriete beautyproduct

Toevallig publiceerde ik afgelopen week nog een overzicht met mijn dagelijkse make-up van dit voorjaar. Als ik daarvan 1 product zou moeten kiezen als absolute favoriet dan ga ik denk ik voor de lippenstift. Een vleugje kleur kan immers op het meest ‘kale’ gezicht al veel verschil maken. En zeg nou zelf, zo’n koraalkleurtje is toch een prima kleur voor de lente? Zelfs als de lente nog even op zich laat wachten ­čśë

Favoriete tas

Hoewel ik deze maand nog wel een video publiceerde waarin ik twee Louis Vuitton tassen met elkaar vergelijk, is mijn favoriet deze maand niet eens een LV. Hoe is het mogelijk he? Ik snap het zelf ook amper ha ha!

Maar aangezien we deze maand veel uitstapjes hadden en ik dus echt mijn dure tassen niet op de grond wil zetten in een kinderboerderij of zo, kies ik voor de Fjallraven Kanken. Die hebben wij sinds een jaar in gebruik voor vakanties en dagjes weg. Ik geef toe dat het niet de meest elegante tas is maar hij is superpraktisch, onverwoestbaar en draagt heel fijn.

Voor de Louis Vuitton-rugtas moet ik namelijk nog even doorsparen …

Favoriete foto

Afgelopen maand heb ik zelfs bijna 250 foto’s opgeslagen. Zelfs na wat opschonen kan ik er niet 1 favoriet uitkiezen. Ik kies er voor deze keer 3. En alledrie om een verschillende reden.

Heerlijk ontspannen m├ęt mooi weer tijdens ons champagneweekend.
Van avondeten houdt ze niet maar ze wil me wel graag helpen.
Een van de eerste ijsjes van het seizoen. Dat zijn toch altijd de lekkerste!

Favoriete eten

O ja, we hebben zeker superlekker gegeten in April. Ik schreef al dat we genoten hebben bij Restaurant Vesters maar het lekkerste etentje vond ik toch ons etentje in Reims tijdens onze champagnetrip. En de verrassing qua eten in de maand april was onze positieve eerste ervaring met HelloFresh.

Hoe was jouw maand?

 

Volg mij ook op social media!

1 reactie

  1. Heel leuk weer Kristel,we zijn druk met onze verhuizing naar Valkenswaard.