Leestijd: 2 minuten

Ja hoor, daar heb je haar weer met een review van een Uncover-product. En nee, ik word niet gesponsord en heb ook geen aandelen in het bedrijf ­čśë

Zonder gekheid: vandaag wil ik de Repair Cream van Uncover bij je onder de aandacht brengen.

Repair Cream: extra care

Repair Cream valt binnen het productassortiment van Uncover Skincare onder de noemer ‘extra care‘. Bovenop de normale, dagelijkse huidverzorging dus. Daaronder valt ook het Vitamine A serum. Producten dus die niet altijd nodig zult hebben, maar die wel iets extras doen op het moment dat je huid daar behoefte aan heeft.

Repair Cream: wat is het?

De Repair Cream is een rijke, volle creme die je in aanvulling op de gewone moisturizer kunt gebruiken.

Op sommige momenten heeft je huid het extra moeilijk. Denk maar aan de gure wintermaanden. Van een goed verwarmd huis de koude buitenlucht in kan een aanslag zijn voor je huid.

Of denk bijvoorbeeld aan een (lange) vliegreis waarbij je huid droger is dan normaal. Of als je een drogere of zelfs geïrriteerde huid krijgt van de airco.

Repair Cream helpt de verslechterde barrierefunctie van de huid snel herstellen. Dat doet ze met ingredi├źnten als ceramiden, cholesterol en vrije vetzuren. Extra toegevoegde ingredi├źnten als havermoutextract, panthenol en squalaan helpen de huid verder herstellen en bieden bescherming en verzachting bij irritatie en jeuk. 

Repair Cream: vind ik het fijn?

Ik heb standaard een tube Repair Cream in mijn tas zitten dus het antwoord is ja. Inmiddels ben ik ook mijn tweede tube al aan het gebruiken.

Vroeger nam ik weleens een potje vaseline als multifunctioneel product mee in mijn tas maar vaseline doet verder niet zo veel voor je huid qua ingredi├źnten. Repair Cream dus wel.

Wat ik er vooral fijn aan vind is dat het een heel veelzijdig product is. Je kunt het niet alleen voor je gezicht gebruiken maar ook voor je lichaam en je handen.

Zo gebruik ik het ook regelmatig als lippenbalsem of als handcreme. Als handcreme vind ik het niet supersnel intrekken maar het geeft wel fijne zachte handen. Het smeert goed uit en het glimt ook niet vervelend of zo.

Repair Creme: de details

Er zit 50 ml in een tube creme. Fijne bijkomstigheid is dat het een tube is met een pompje waardoor de creme luchtdicht verpakt blijft. De Repair Cream koop je online bij Uncover Skincare en kost EUR 34,95.

Meer Uncover?

Bekijk ook eens mijn andere artikelen over Uncover Skincare:

Dit artikel gaat over de Uncover huidverzorgingslijn

In dit artikel lees je meer over de Uncover Foundation

In het artikel over scrubben en exfolieren beschrijf ik de Uncover Exfoliant

En ook op het gebied van zonverzorging kwam Uncover al eens voorbij

PS Inmiddels heb ik alle producten van Uncover. Dus als je van een specifiek product een review wilt lezen, hoor ik het graag!

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.