Leestijd: 3 minuten

2018 was het jaar waarin Krispiratie snel groeide. Het werd een beetje een klassiek verhaal van de hobby die uit de hand liep en werk werd. Mooi! Ik ben blij verrast dat blijkbaar veel mensen het interessant vinden wat ik schrijf. Bedankt allemaal voor jullie trouwe bezoeken het afgelopen jaar.

Zo tegen het einde van het jaar kijk je natuurlijk altijd een beetje terug. Zo zette ik de 5 bestgelezen artikelen van het afgelopen jaar op een rij.

1. Uncover Skincare 

Blijkbaar zijn er veel mensen nieuwsgierig naar de gezichtsverzorgingsproducten van Uncover Skincare. Dit is namelijk het meestgelezen artikel. Als ik nou voor iedere bezoeker die ik heb doorverwezen naar de site van Uncover nou eens een dubbeltje zou krijgen, dan had ik een leuke eindejaarsuitkering te pakken 😉

Uncover skincare

2. Je zieke kind naar de opvang brengen?

Dit artikel schreef ik omdat er op Kiki’s kinderdagverblijf veel discussie was geweest over het brengen van zieke kinderen. Dat het een onderwerp is dat bij veel ouders leeft, was wel duidelijk. Ook op mijn Facebook-pagina kwamen bij dit artikel erg veel reacties.

3. Mijn eerste 10 Louis Vuitton-items

Dat niet iedereen zin heeft in discussies over opvoedingsgerelateerde dingen blijkt wel uit het feit dat ook dit artikel over mijn eerste 10 Louis Vuitton-items zo goed gelezen werd. Een stuk oppervlakkiger natuurlijk maar blijkbaar wel de moeite waard voor veel mensen. 

Moet ik er nog bij zeggen dat de collectie het afgelopen jaar ook weer gegroeid is? 😉

4. Een peuter met een driftbui …

Artikelen met tips doen het ook altijd goed. In dit artikel over ‘Een peuter met een driftbui. Hoe drijf je een ouder tot waanzin?’ geef ik 10 tips over hoe je met driftbuien om kunt gaan. Niet dat ik nou de wijsheid in pacht heb, maar mijn peuter had wel opvallend weinig driftbuien. 

5. After sales Louis Vuitton

Can’t help it. Ook de nummer 5 gaat over mijn Grote Liefde Naast JW en Kiki. Ik had een akkefietje met een tas en beschreef in dit artikel hoe ik de after sales van LV ervaren heb. Blijkbaar hebben er meer mensen akkefietjes want dit artikel was dus ook een topper.

Louis Vuitton

De rest van de Top-10

Oké, ik kan het niet laten 😉 De rest van de top-10 ziet er in het kort als volgt uit:

6. Het leed dat huishouden heet. Over werken met een schema.
7. Wat te doen met een peuter als het regent? Peuter-uitjes dus.
8. Estee Lauder: getinte dagcreme, cc-cream en 2 soorten foundation.
9. De fijnste cc-creams. Volgens mij dan.
10. Peuter influencers. Really?

Bedankt voor jouw aandacht in 2018. Ik zie je volgend jaar weer graag terug.

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.